Fotografii Culori Dimensiuni

Culoarea autentică a produsului


autentická barva zboží

În magazinul nostru online (Ozonee.ro) depunem tot efortul pentru a prezenta culorile reale ale produselor pe care le avem în oferta noastră. Cu toate acestea, în funcție de lumină (artificială, lumină naturală, diodă, fluorescentă, ...), anumite culori pot avea nuanțe diferite, în funcție de textura materialului și de culoare. În descrierea produsului ales va fi menţionată culoarea produsului.
Pentru cartografierea precisă a produselor, toate fotografiile noastre pot fi lărgite, astfel încât clientul să poată vizualiza cu atenție produsul pe care îl doresc să achiziţioneze.


Diferențe minore de culoare pot rezulta din setările individuale și calibrarea culorilor pe monitorul clientului. Monitoarele LCD afișează o imagine foarte luminată a culorilor.
Toate fotografiile produselor sunt așa-numite Imagini "IMAGINE REALĂ" - realizate cu ajutorul echipamentului fotografic profesionist care utilizează lămpi de studio.


Toate imaginele preyentate pe site sunt proprietatea ALPHA FASHION. Avem drepturi complete de protejare a acestora și nu suntem de acord cu utilizarea, copierea și reproducerea acestora fără consimțământul nostru (conform Legii drepturilor de autor și drepturilor conexe).


Mărimile produselor

Societatea OZONEE oferă o varietate de produse care îndeplinesc așteptările celor mai exigenţi clienţi. Dispunem de o gamă largă de produse de la diferiți producători, prin urmare vă sugerăm să nu urmați dimensiunea etichetei, care este prezentată în descrierea produsului. Majoritatea producătorilor au o dimensiune diferită.


Prin urmare, pentru fiecare produs vizibil în magazinul nostru, este atașată o diagramă de dimensiuni. Înainte de a cumpăra, clientul trebuie să citească acest tabel pentru a evita achiziționarea unei dimensiuni incorecte.


Din motive de fiabilitate a informaţiilor menţionate în tabel, se măsoară îmbrăcămintea din față, plat, fără a se întinde, cu nasturi sau buzunare cu fermoar (în funcţie). Pentru alege mărimea produsului dorit, vă recomandăm să măsurați îmbrăcămintea preferată lungimea manecelor etc. Pentru a obține perimetrul valorii obținute, multiplicați x2.


Fiecare model se măsoară dimensiunile acestora, prin urmare pot exista diferențe minime în dimensiunile date în tabel (toleranță +/- 3 cm).

pixel